Wakajishi Karate Klubb

Kunibakai & Kuniba Ryu

Om Wakajishi

Välkommen till en seriös karateklubb!

Vi vänder oss till dig som vill träna Karate i Stockholm och som vill utöva en växande budoform med fokus på en hög och seriös nivå på träningarna. Vi välkomnar alla intresserade från 6-100 år och ser gärna att bild_omwakajishiman som medlem har ambitioner med såväl sin träning som personliga utveckling. Vi är en ganska ny klubb och startade vår verksamhet
under hösten 2010.

Traditionell karate
Vi tränar och graderar i en stil som heter Shito Ryu Karate-do, som är en av de fyra stora karatestilarna i världen.

På grund av intryck från olika karateskolor och intresset för redskapsträning (kubudo) brukar man kalla Shitoryu för en ”multi-karate”.  Namnet Shitoryu är en sammansättning av skrivtecknen (kanjin) för mästarna Kenwa Mabuni, Shitoryns grundare, Higaonna och Itossu.

Intensiv och omväxlande träning
Vi har intensiva pass med kondition, balans, fysisk träning och med fokus på traditionell karate och med anpassning till individens unika behov och förutsättningar, varvat med influenser även från andra sporter och budostilar. Våra tränare är dokumenterat erfarna och har utövat karate i många år. Vi satsar mycket på att värna om såväl instruktörernas utveckling som utövarens utveckling.

Godkänd och organiserad
Wakajishi Karateklubb är godkänd av Svenska Riksidrottsförbundet och tillhör Svenska Karateförbundet. och Svenska Kendoförbundet. Klubben är registrerad även i Japan Karatedo Federation (JKF) och tillhör stilorganisationerna Kuniba Kai International och Svenska Kuniba Kai. Välkommen att läsa mer om klubben här på hemsidan och hör gärna av dig om du har några frågor.

Antidoping
Wakajishi Karateklubb arbetar aktivt för en dopingfri idrott. Det ska anses som självklart att få delta och tävla i en idrott fri från doping.  Det är fusk att dopa sig.  Vi har därför ”Vaccinerat klubben mot doping”. antidopingwakajishi

 

Medlemsbevis Riksidrottsförbundet

medlemsbesvis_riksidrottsforbundet_large

Klicka på bilden ovan för att se medlemsbeviset i stort format.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: